Makasutu Pyhä metsä

Lähtö hotellista kello 9.00. Ajettuamme noin 40 minuuttia saavumme Makasutu Pyhään metsään. Pakari Matkat tarjoaa kahvin, oluen tai virvoitusjuoman Makasutun ravintolassa, jossa on runsaasti istumapaikkoja.
Pyhään metsään menemme kävellen. Kerrotaan metsän puista ja niiden lääkeominaisuuksista.
Retken yhteydessä vierailemme vanhan poppamiehen luona. Hän katsoo ja kertoo sinulle halutessasi kädestäsi näkyviä tulevaisuuden asioita. Kyse on vanhasta Gambia-traditiosta. (Poppamies=jonkin heimon tai yhteisön jäsen, jolla uskotaan olevan yliluonnollisia voimia.)
Tutustumme palmuviini-kiipeäjään (palmwine tapper). Hän näyttää, miten hän kiipeää palmupuuhun hakemaan viiniä. Halutessasi voisit maistaa.
Retken aikana on mahdollisuus nähdä paviaaneja, jotka asuvat alueella.

Käymme noin puolen tunnin veneretkellä.

Buffet-ateria

Loppupäivällä aterioimme Pyhä metsä -ravintolan noutopöydästä. Ruoka on gambialaisen ruokaperinteen mukaista. Ravintolassa soitetaan elävää gambialaista musiikkia. Ruoka sisältyy retken pakettihintaan, mutta juomat eivät.